Aby tradycji stało się zadość, w długi listopadowy weekend serować będziemy Wam dania z gęsiną w roli głównej.
W specjalnym menu znajdziecie:
- okrasę z gęsiny
- hot dog z rwaną gęsiną
- smażone gęsie wątróbki
- gęsie pipki
- krem z brukwi i ziemniaka na gęsinie
a także wino świętomarcińskie prosto z Winnicy Turnau i świętomarcińskie rogale pełne białego maku.
Lokalnie, naturalnie i smacznie - tak właśnie mieszamy w TYGLACH na Wyspie Spichrzów!
- okrasę z gęsiny
- hot dog z rwaną gęsiną
- smażone gęsie wątróbki
- gęsie pipki
- krem z brukwi i ziemniaka na gęsinie
a także wino świętomarcińskie prosto z Winnicy Turnau i świętomarcińskie rogale pełne białego maku.
Lokalnie, naturalnie i smacznie - tak właśnie mieszamy w TYGLACH na Wyspie Spichrzów!